Best Rate Guarantee
Secure reservations
Free Cancellation

Moto Friendly Hotel

Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa

Finca Prats Hotel Golf & Spa participa en el projecte Moturisme de la Diputació de Lleida, a fi de promocionar i facilitar de manera específica el turisme que viatja en moto.

Ben aviat disposaran de més informació i opcions de rutes amb origen i destí en el nostre hotel, perquè durant el dia puguin gaudir de la conducció i del territori del nostre entorn i, un cop arribat el vespre, relaxar-se en el nostre spa i gaudir de la nostra gastronomia amb un tranquil sopar en companyia en el Blanc Restaurant.

A més dels nostres serveis d'spa, piscina interior d’hidroteràpia i el Blanc Restaurant, els nostres clients motoristes disposaran de pàrquing privat tancat, sense càrrec, per poder aparcar les motos amb total seguretat, així com facilitats a front desk 24 h respecte a informació de rutes amb inici i final en el nostre establiment, informació climatològica, així com informació de gasolineres i punts de taller i assistència per als vehicles.

 

       Contactar

Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. (+34) 973 25 48 14

Booking - Reserves:
Events - Catering:
Bodes - Weddings:
Business - Negocis:

Blog

Moto Friendly Hotel Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa
Tarde de burbujas. Escápate con tus amigas Te ofrecemos la posibilidad de relajarte en nuestro spa, una exclusiva tarde de burbujas...

Created by SANDOWAY social marketing