Prats Càtering - El que vulgui, a on vulgui, quan vulgui, com vulgui

La seva celebració a on vostè decideixi

Gracies al servei de càtering de Prats, podrà gaudir de la nostra excepcional cuina per a la seva celebració de boda o celebració familiar, a on vulgui, quan vulgui i com vulgui, ja que el servei de càtering s’ofereix tant per a esdeveniments organitzats en el propi hotel i espai del Palauet de la Finca, com en finques privades de que disposin els nostres clients o qualsevol altre espai de la seva elecció.

Solucions gastronòmiques a mida per a empreses

Així mateix posem a la seva disposició el servei de càtering gourmet per a reunions socials i empresarials, independentment de on el celebri, i del esdeveniment del que es tracti, ja siguin aperitius tipus networking amb o sense personal de servei, coffee breaks amb servei o sense ell, lunch informals, inauguracions d’espais, presentacions, entregues de premis, gales i actes multitudinaris, així com per a tallers, seminaris o accions empresarials que requereixin un complement gastronòmic eficaç i de qualitat.

Producció integral d’esdeveniments

El nostre experimentat i imaginatiu equip d’esdeveniments, amb bagatge i experiència, l’assistirà i guiarà en cada fase del procés, independentment de l’esdeveniment que vulgui organitzar, oferint la possibilitat d’obtenir la màxima personalització amb un servei d’ambientació extra d’espais (il·luminació, mobiliari, detalls especials, música, etc.). Deixi-ho tot en les nostres mans. Limitis a descriure al nostre equip d’esdeveniments el que té en ment i ells ho faran realitat.
En definitiva, li oferim un servei de càtering flexible i global adaptat per cada ocasió, des de 10 fins a 400 assistentes o més.

Per a més informació:

Esdeveniments – Catering:
Teléfono: +34 973 25 48 14.


Contactar

Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. (+34) 973 25 48 14

Booking - Reserves:
Events - Catering:
Bodes - Weddings:
Business - Negocis:

Blog

Moto Friendly Hotel Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa
Tarde de burbujas. Escápate con tus amigas Te ofrecemos la posibilidad de relajarte en nuestro spa, una exclusiva tarde de burbujas...

Created by SANDOWAY social marketing