Best Rate Guarantee
Secure reservations
Free Cancellation

Necessites desconnectar unes hores?

Gaudeix del privilegi, gaudeix del nostre spa. El nostre spa obre les seves portes als clientes no allotjats, per a que puguin gaudir de les seves instal·lacions, durant unes hores en un ambient relaxat i exclusiu.

Relaxa’t en les nostres instal·lacions. Durant 3 hores, podran accedir al nostre circuit spa, a la piscina de hidroteràpia, així com a la nostra àrea de fitness. Disposarà de taquilla de transit, així com del servei de tovalloles.

El preu del Day Spa és de 25€, per fer la reserva fiquis en contacte amb nosaltres al 902445666 o bé al mail . Horari d’obertura de 10h a 22h.

Inclou

  • Accés durant 3 hores al Circuit Spa, Piscina Hidroteràpia i Sala Fitness (de 10 a 22h).
  • Taquilla de trànsit, tovalloles i centrifugadora de banyadors.

Preu

  • 25 €/pax.
  • Complement de barnús i sabatilles 10 €/pax.

Opcional

  • Suplement dinar Fresh Spa (menú combinat ràpid, lleuger i equilibrat): 18 €/pax (de dilluns a divendres de 14 a 16 h).
  • Suplement Menú Executive, de migdia o nit, de dilluns a divendres: 30 €/pax.
  • Suplement de massatge: consulti la carta en l’apartat de tractaments i massatges per a complementar el temps de relax en el nostre spa i consulti disponibilitat contactant amb nosaltres al 902 445 666 o bé per e-mail a . És preferible realitzar la reserva prèvia dels mateixos per adequar la programació al seu temps d’estància.

La promoció estarà subjecta a disponibilitat. Política de cancel·lació: avis amb 48 hores d’antelació o es donarà com efectiva la reserva.


Gaudeix del privilegi Prats

Contactar

Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. (+34) 973 25 48 14

Booking - Reserves:
Events - Catering:
Bodes - Weddings:
Business - Negocis:

Blog

Moto Friendly Hotel Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa
Tarde de burbujas. Escápate con tus amigas Te ofrecemos la posibilidad de relajarte en nuestro spa, una exclusiva tarde de burbujas...

Created by SANDOWAY social marketing