Best Rate Guarantee
Secure reservations
Free Cancellation

El nostre Spa, un verdader espai global per a la relaxació

Piscina i circuit de hidroteràpia

El Spa, amb circuit de hidroteràpia, fitness center, piscina interior climatitzada i cabines de tractaments, ofereix al hoste la possibilitat d'oblidar-se de l'estrès i recuperar l'equilibri i la bona forma física.

Al creuar la blanca i acollidora recepció del Spa, la música i l'ambient assossegat introdueixen al visitant en un univers de sensacions plaents. En primer lloc trobem la enorme i blava piscina interior que, oberta a l'exterior per una gran cristallera, està climatitzada i molt lluminosa, donada la seva orientació al sud. Al seu voltant, les gandules inviten al descans mentre s'assaboreix una infusió en fred, natural i saludable, de les que es disposa permanentment en el spa.

A continuació, el circuit spa s'inicia amb un camí de pedres arrodonides blanques de riu, amb dutxa de contrast de temperatura als peus, que activa la circulació funcionant a mode de reflexología podal.

Li segueix el bany de vapor humit d'eucaliptus a 45 ºC, una sauna finlandesa envidriada oberta, d'ambient sec a 80ºC i una dutxa de cubell sueca a l'estil nòrdic, dos jacuzzis a diferents temperatures 32º C i 37ºC perllonguen el circuit termal, que disposa així mateix de cabina amb llit d'aigua calenta per a realitzar tractaments i massatges especials.

El punt final és l'àrea de relax, un chill out amb day beds blanques, revistes i espelmes perfumades on gaudir d'un dels secrets del spa, uns sweets especials que acaben de complementar dolçament els moments de descans final del circuit.

Fitness

Per als més actius, l'àrea spa ofereix la possibilitat d'exercitar-se en el gym amb màquines de musculació, així com elements de cardio com cintes, bicicletes verticals i bicicletes de respatller.

Es disposa de la possibilitat d'un personal trainer com servei especial i individualitzat amb petició prèvia.

Així mateix, donat que l'hotel està envoltat de camps de fruiters, existeix la possibilitat de realitzar jogging matinal per recorreguts entre els arbres, activitat realment distinta i interessant.


Gaudeix del privilegi Prats

Contactar

Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. (+34) 973 25 48 14

Booking - Reserves:
Events - Catering:
Bodes - Weddings:
Business - Negocis:

Blog

Moto Friendly Hotel Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa
Tarde de burbujas. Escápate con tus amigas Te ofrecemos la posibilidad de relajarte en nuestro spa, una exclusiva tarde de burbujas...

Created by SANDOWAY social marketing