Hidroteràpia

El nostre Spa, un verdader espai global per a la relaxació

 • Piscina interior
 • Tumbonas
 • Área de relax

  Piscina i circuit d'hidroteràpia

  El Spa, amb circuit d'hidroteràpia, fitness center, piscina interior climatitzada i cabines de tractaments, ofereix a l'hoste la possibilitat d'oblidar-se de l'estrès i recuperar l'equilibri i la bona forma física.

  En creuar la blanca i acollidora recepció del Spa, la música i l'ambient assossegat introdueixen al visitant en un univers de sensacions plaents. En primer lloc, trobem l'enorme i blava piscina interior que, oberta a l'exterior per una gran cristallera, està climatitzada i molt lluminosa, donada la seva orientació al sud. Al seu voltant, les gandules que conviden al descans.

  A continuació, el circuit spa s'inicia amb un camí de pedres arrodonides blanques de riu, amb dutxa de contrast de temperatura als peus, que activa la circulació funcionant a manera de reflexologia podal.

  Li segueix el bany de vapor humit d'eucaliptus a 45 °C, una sauna finlandesa envidriada oberta, d'ambient sec a 80 °C i una dutxa de cubell sueca a l'estil nòrdic, dos jacuzzis a diferents temperatures 32 °C i 37 °C perllonguen el circuit termal, que disposa així mateix de cabina amb llit d'aigua calenta per a realitzar tractaments i massatges especials.

  El punt final és l'àrea de relax, un chill-out amb day beds blanques, revistes i espelmes perfumades.

  Fitness

  Per als més actius, l'àrea spa ofereix la possibilitat d'exercitar-se en el gym amb màquines de musculació, així com elements de càrdio com cintes, bicicletes verticals i bicicletes de respatller.

  Es disposa de la possibilitat d'un personal trainer com servei especial i individualitzat amb petició prèvia.

  Així mateix, donat que l'hotel està envoltat de camps de fruiters, existeix la possibilitat de realitzar jogging matinal per recorreguts entre els arbres, activitat realment distinta i interessant.

  Finca Prats
  Hotel Golf & Spa *****

  N-240, Km 102,5 - Lleida 25198 (Spain)
  Latitud 41.6579 | Longitud 0.5354
  Tel. (+34) 973 25 48 14

  Contactar