Weddings

Somia la teva il·lusió, el teu estil, la teva boda… i viu el teu somni

T’ajudarem a personalitzar la teva boda amb la suma de petits detalls, el mim en cada un d’ells, saber conjugar olors, sabors, colors, espais, jardins, llums, provocar sensacions... això és el que farà que la vostra boda sigui especial… Mesos de preparació a on t’acompanyarem i assessorarem des de el principi fins el final del gran dia i inici de la nova aventura de recent casats.

 • Weddings

  La teva celebració en un entorn especial

  Els nostres extensos jardins que envolten la finca del palauet, i els nostres espais, es posen a la teva disposició permetent l’organització de la vostra cerimònia civil, seguir amb el còctel, gaudir d'una magnífica gastronomia i finalitzar amb un inoblidable final de festa.

  Amb tu des del principi fins al final

  Compta amb nosaltres des dels preparatius inicials. T’acompanyem durant tots els mesos previs a la preparació. No t’has de preocupar per res. Nosaltres ens ocuparem d’aconsellar-te en cada moment i guiar-te en l'elecció i prova del menú, en la distribució de les taules, en l’elaboració de les minutes, en l’assessorament de menús especials per als teus convidats amb restriccions alimentàries concretes, regals especials per a familiars i dames d’honor, habitació de la núvia, decoració floral, il·luminació, música, cocteleria, animadors infantils, complements de final de festa, allotjament per aquella nit tan especial per tu i els teus convidats en el nostre hotel per a poder relaxar-vos en el spa l'endemà. En definitiva, des del principi fins al final.

  A la teva mida

  Suggereix-nos els teus somnis, idees i il·lusions i nosaltres ho farem realitat… a la teva mida. Deixa-ho tot en les nostres mans i gaudeix, és la teva festa, és... el teu dia.

  Per a més informació

  E-mail Bodes - Weddings: weddings@fincaprats.com, telèfon: +34 973 254 814
  Si desitja realitzar una consulta, no dubti a contactar amb nosaltres.

  Finca Prats
  Hotel Golf & Spa *****

  N-240, Km 102,5 - Lleida 25198 (Spain)
  Latitud 41.6579 | Longitud 0.5354
  Tel. (+34) 973 25 48 14

  Contactar