Weddings

Somia la teva il·lusió, el teu estil, la teva boda… i viu el teu somni. T’ajudarem a personalitzar la teva boda amb la suma de petits detalls, el mim en cada un d’ells, saber conjugar olors, sabors, colors, espais, jardins, llums, provocar sensacions... això és el que farà que la vostra boda sigui especial… Mesos de preparació a on t’acompanyarem i assessorarem des de el principi fins el final del gran dia i inici de la nova aventura de recent casats.

Ver galería de imágenes

La teva celebració en un entorn especial

Els nostres extensos jardins que envolten la finca del palauet, i els nostres espais, es posen a la teva disposició permetent l’organització de la vostra cerimònia civil, seguir amb el cocktail, gaudir de una magnífica gastronomia i finalitzar amb un inoblidable final de festa.

Amb tu des de el principi fins el final

Compta amb nosaltres des de els preparatius inicials. T’acompanyem durant tots els mesos previs a la preparació. No t’has de preocupar per res. Nosaltres ens ocuparem d’aconsellar-te en cada moment i guiar-te en la elecció i prova del menú, en la distribució de les taules, en l’elaboració de les minutes, en l’assessorament de menús especials per als teus convidats amb restriccions alimentàries concretes, regals especials per a familiars i dames d’honor, habitació de la novia, decoració floral, il·luminació, música, cocteleria, animadors infantils, complements de final de festa, allotjament per aquella nit tant especial per tu i els teus convidats en el nostre hotel per a poder relaxar-vos en el spa el dia següent. En definitiva, des del principi fins el final.

A la teva mida

Suggereix-nos els teus somnis, idees i il·lusions i nosaltres ho farem realitat… a la teva mida. Deixa-ho tot en les nostres mans i gaudeix, és la teva festa, és... el teu dia.

Per a més informació:

Bodes – Weddings:

Telèfon: +34 973 25 48 14.

Si desitja realitzar una consulta, no dubti en contactar amb nosaltres

Weddings Finca Prats


Contactar

Finca Prats Hotel Golf & Spa
N-240, Km 102,5
Lleida 25198 (Spain)
Latitude 41.6579 | Longitude 0.5354
Tel. (+34) 973 25 48 14

Booking - Reserves:
Events - Catering:
Bodes - Weddings:
Business - Negocis:

Blog

Moto Friendly Hotel Moturisme a Finca Prats Hotel Golf & Spa
Tarde de burbujas. Escápate con tus amigas Te ofrecemos la posibilidad de relajarte en nuestro spa, una exclusiva tarde de burbujas...

Created by SANDOWAY social marketing